Casella Bayii ve Yetkili Satıcısı

Casella Bayii ve Yetkili Satıcısı

Kalite anlayışı ve müşteri odaklı olmasıyla kısa zamanda yurt içi ve yurt dışı pazarında hak ettiği saygın yeri kazanan Casella, ofis koltukları sektöründe geniş ürün yelpazesiyle yetkili bayileri üzerinden satış yapmaktadır.

Ufuk Mobilya olarak büro ve ofis mobilyası sektöründe aynı prensibi benimsiyor ve Casella Bayii ve Yetkili Satıcısı olarak başta İstanbul Ataşehir olmak üzere Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ve Marmara Bölgesinde müşterilerimize konforlu ve kaliteli ürünleri uygun fiyat garantisiyle sunuyoruz.

Casella Bayii ve Yetkili Satıcısı olarak, ofis mobilyası sektöründe yılların vermiş olduğu tecrübe ile ofis masaları, koltuk ve kanepe grupları, dosya dolapları, ofis bölme sistemleri ve proje tasarımlarıyla müşterilerimize konfor, rahatlık ve estetiğin bir araya geldiği pratik çözümler sunuyoruz.

Tedariğini yaptığımız her projede amacımız; üstlendiğimiz her işi en iyi şekilde gerçekleştirebilmektir. Gerçekleştirdiğimiz tüm tedarik ve projelendirme işlerinde, müşteri isteğine en uygun ürünü sunmanın en önemli misyonumuz olduğunun her zaman bilincindeyiz. Siz değerli müşterilerimize, açık, dostça ve kalite kriterlerini gözeterek yaklaşmak ve memnuniyetinizin sürekliliğini sağlamak olmazsa olmazlarımızdır.

Satış aşamasında ve satış sonrası, her anlamda size bir telefon kadar yakın ve sürekli yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bizlere her türlü görüş ve önerilerinizi iletmenizi diler, kendimizi sizden gelen bildirimlerle geliştireceğimizi taahhüt ederiz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.