Moreno Bayii ve Yetkili Satıcısı

Moreno Bayii ve Yetkili Satıcısı

Kalite ve konfor unsurlarını ön planda tutarak ofis koltukları, kanepe grupları, kafe, restoran, hotel koltukları, sinema ve konferans koltuğu gibi birçok alanda üretim yapan Moreno, sektörde kendini sürekli geliştirme felsefesini benimsemiş ve öncü markalardan biri haline gelmiştir.

Ufuk Mobilya olarak büro ve ofis mobilyası sektöründe aynı prensibi benimsiyor ve Yetkili Moreno Bayii olarakİstanbul Ataşehir olmak üzere Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ve Marmara Bölgesinde müşterilerimize konforlu ve kaliteli ürünleri uygun fiyat garantisiyle sunuyoruz.

Moreno Yetkili Satıcısı olarak, ofis mobilyası sektöründe yılların vermiş olduğu tecrübe ile ofis masaları, koltuk ve kanepe grupları, dosya dolapları, ofis bölme sistemleri ve proje tasarımlarıyla müşterilerimize konfor, rahatlık ve estetiğin bir araya geldiği pratik çözümler sunuyoruz.

Tedariğini yaptığımız her projede amacımız; üstlendiğimiz her işi en iyi şekilde gerçekleştirebilmektir. Gerçekleştirdiğimiz tüm tedarik ve projelendirme işlerinde, müşteri isteğine en uygun ürünü sunmanın en önemli misyonumuz olduğunun her zaman bilincindeyiz. Siz değerli müşterilerimize, açık, dostça ve kalite kriterlerini gözeterek yaklaşmak ve memnuniyetinizin sürekliliğini sağlamak olmazsa olmazlarımızdır.

Satış aşamasında ve satış sonrası, her anlamda size bir telefon kadar yakın ve sürekli yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bizlere her türlü görüş ve önerilerinizi iletmenizi diler, kendimizi sizden gelen bildirimlerle geliştireceğimizi taahhüt ederiz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.